Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 31 d’octubre del 2022

'Evil Dead Rise'.

Quina millor manera que celebrar Halloween (pels qui ho celebrin) que amb un primer cop d’ull a una de les sagues de terror més estimades de tots els temps? Des de ComicBook ens informen de que Warner Bros. I New Line han publicat un nou cop d’ull a Evil Dead Rise, un nou film ambientat en el món de The Evil Dead i protagonitzat per per un grup completament nou de bells joves que s’enfronten a Deadites...aquest cop a la ciutat, en lloc de al camp com succeeix amb quasi tots films de la franquícia. Aquesta entrega succeeix després de Ash vs. The Evil Dead, una sèrie d televisió que va portar de nou a Bruce Campbell a la sèrie, i va rebre llum verda després de diversos intents frustrats de fer una continuació que hauria unit les històries de Army of Darkness de 1992 i el remake de 2013 Evil Dead.

En el cinquè film de Evil Dead, Beth, cansada de la carretera, fa una visita que feia temps que havia de fer a la seva germana gran Ellie, que està criant a tres fills sola en un petit apartament de Los Angeles. La reunió de les germanes es veu interrompuda pel descobriment d’un llibre misteriós en les profunditats del edifici de Ellie, que dona lloc a l’aparició de dimonis que posseeixen carn, i empeny a Beth a una batalla primordial per la supervivència mentre s’enfronta a la versió més malson de la maternitat imaginable.

A continuació pots donar un cop d’ull al nou Deadite...

Tot i els temors dels fans de que el film s’arxivés com altres continguts de Warner Bros. Discovery, als executius del estudi els hi va agradar la nova seqüela i van revelar que ara s’estrenarà als cinemes, en comptes d’estrenar-se directament a HBO Max.

Els tres primers films de la saga van estar dirigits pel icònic del cinema independent Sam Raimi, qui en va ser productor en la nova versió de Evil Dead de 2013 i també va desenvolupar la sèrie de televisió Ash vs. Evil Dead. Raimi, encantat amb l’èxit de Doctor Strange in the Multiverse of Madness, va tornar com a productor de Evil Dead Rise i va escollir Lee Cronin per a dirigir aquesta nova entrega.

“A ell sempre li havia agradat Evil Dead, i a mi m’agradava The Hole in the Ground. I els van dur aquesta imatge als executius amb els que treballo i me la van ensenyar i vaig pensar, aquest és realment un gran director”, va dir Raimi a Total /Film aquest passat mes de Maig. “I ens vàrem conèixer i vam parlar i va dir que realment li agradava Evil Dead. I li vaig dir, llavors, perquè no fas quelcom nou? Crec que ets el tipus [de] persona que m’agradaria que fessis. Vam elaborar un guió i li vam donar notes i ell va realitzar alguns canvis i després vam recaptar diners per al film i se’n va anar a Nova Zelanda per a filmar-la amb el meu soci, Rob Tapert. Ara Bruce Campbell està treballant amb ell en la post-producció de so”.

Evil Dead Rise s’estrenarà als cinemes el pròxim 21 d’abril de 2023.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada