Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 27 d’octubre del 2022

'Green Lantern Series'.


Segons ens informen des de The HolywoodReporter, la sèrie de HBO Max, Green Lantern ha perdut el seu escriptor i està essent completament remodelada.

El showrunner i escriptor de la sèrie, Seth Grahame-Smith, va deixar la sèrie després d’acabar el guió dels vuit episodis de la primera temporada. Segons les informacions, aquest moviment es deu a la quantitat de canvis en l’administració que succeeixen a Warner Bros., però no està relacionat amb la notícia d’ahir sobre James Gunn i Peter Safran que es van convertir en codirectors executius de DC Studios. Greg Berlanti i Berlanti Productions encara estan vinculats a la producció.

La sèrie es va fixar originalment per a centrar-se en Alan Scott i Guy Gardner, el primer Green Lantern i el famós membre del cos arrogant, respectivament. Ara seguirà a John Stewart, un dels Green Lanterns més reconeixibles, en part degut al seu paper en la sèrie animada Justice League i Justice League Unlimited de mitjants de la dècada dels 2000. Poc més es sap sobre la nova història o si Scott i Gardner seguiran apareixent.

La sinopsis oficial de la sèrie deia: “Green Lantern de HBO Max reinventa la propietat clàssica de DC a través d’una història que abasta dècades i galàxies, començant en la Terra de 1941 amb el primer Green Lantern, l’agent del FBI secretament gay Alan Scott (Irvine), i 1984, amb l’envanit mascle alfa Guy Gardner (Wittrock) i la meitat alienígena Bree Jarta. A ells se’ls unirà una multitud d’altres Lanterns, des dels preferits dels fans dels còmics fins a herois mai abans vistos”. Encara no s’ha publicat una nova sinopsis.

La primera adaptació live-action de Green Lantern va ser el film de Martin Campbell de 2011, el qual tenia com a protagonista a Ryan Reynolds. Tot i això, el film va tenir males critiques i tampoc va ser ben rebuda per els fans, i a més va ser un fracàs a la taquilla havent costat $200M i haver recaptat a nivell mundial tant sols $219.851.172.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada