Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 11 d’octubre del 2022

'Fear'.

Segons Variety, Universal Television i Imagine Television estan desenvolupant actualment una adaptació a sèrie del film thriller de 1996 Fear per a Peacock. El projecte prové de Jessica Goldberg, quin n’és escriptora i productora executiva.

El pròxim remake televisiu de Fear està produït per Brian Grazer, Ron Howard, Lilly Burns i Kristen Zolner de Imagine Television. És una producció de Universal Television, on Golberg actualment te un tracte general.

“Aquesta reinvenció de la sèrie moderna troba a dos joves amants en un joc psicològic del gat i el ratolí, però qui és el gat i qui el ratolí?, es pot llegir en la sinopsis. “Quan David i Nicole es troben per primer cop a Seattle, es sent com un romanç èpic, únic en la vida, però aviat queda clar que la parella aparentment perfecte és tot el contrari. Explicat des de punts de vista contradictoris, la sèrie lluita amb dimonis personals, agendes ocultes i reinventa la frase ‘ell va dir, ella va dir’ en una història de suspens plena de girs sobre relacions tòxiques”.

El film original va estar dirigit per James Foley. Va estar protagonitzada per Mark Wahlberg, Reese Witherspoon, Alyssa Milano i Brian Grazer. La història gira al voltant d’una noia de 16 anys anomenada Nicole que s’enamora del ben plantat, dolç i encantador David, a qui va conèixer a través de la seva millor amiga, Margo. Tot i això, a mesura que avança la seva relació, Nicole aviat descobreix que David té un cantó més fosc i que és molt diferent al noi perfecte que ella pensava que era.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada