Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 25 d’octubre del 2022

'The Princess Diaries 3'.


Anne Hathaway ha tingut una carrera força prolífica al llarg dels anys, des de actuacions guanyadores d’un Oscar fins a grans èxits de taquilla. Però per a tota una generació de fans, Hathaway podria ser millor coneguda pel seu paper protagonista a The Princess Diaries, l’adaptació de Disney de 2001 del llibre del mateix nom de Meg Cabot. El film va tenir una seqüela igualment estimada al 2004, The Princess Diaries: Royal Engagement, i els fans sols han estat cada cop més neguitosos per que la saga continuï d’alguna manera. Hi ha hagut rumors d’un tercer film de Princess Diaries per un temps, i en una nova entrevista amb Entertaiment Tonight, Hathaway semblava estar molt d’acord amb la idea.

“M’agradaria més que entretenir-me, ho estic buscant”. “Si hi hagués alguna forma de involucrar a Julie Andrews, crec que ho faríem funcionar. Aniríem a on ella estava i posaríem una pantalla verda darrera d’ella i simplement faríem que succeís”.

Al 2019, les informacions indicaven que s’havia escrit un guió d’un tercer film de Princess Diaries i depenia del retorn de Hathaway i Andrews. En una entrevista a principis d’aquest any, Andrews va insinuar que dubtava sobre la idea, especialment després de la mort al 2016 del director de la franquícia Garry Marshall.

“Crec que seria massa tard per a realitzar-ho ara”, va dir Andrews. “Es va parlar d’una seqüela fa molts, molts anys. Però no crec que succeís mai. I Garry ens va deixar. Especialment per a mi, està massa lluny per a tornar a això. Es un pensament encantador, però no crec que això sigui possible”.

“L’humor i la comprensió de la naturalesa humana”, va dir Andrews sobre perquè es va unir a la franquícia. “Crec que també va ser la idea de la història, per suposat, però ell va ser increïblement generós. Quan el vaig conèixer per primer cop, i mai l’havia conegut fins que vam parlar del paper, va fer algunes preguntes fabuloses, com ara, On?, Que creus que es Genovia? Perquè creus que Genovia és famosa? Vaig dir quelcom burro com: ‘Les monges en el camp haurien fet que encaixi i ho haurien exportat, i potser són famoses pels seus perers i les seves peres’. Bueno, teníem peres per tot el set i disfresses d’encaix. Va abraçar el que tots volien oferir”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada