Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 19 d’octubre del 2022

'Captain America: New World Order'.


S’ha confirmat que l’icònic actor Harrison Ford apareixerà a Captain America: New World Order, marcant el seu debut cinematogràfic. Des de Deadline.

Ford interpretarà al general Thaddeus “Thunderbolt” Ross, assumint el paper després de la mort de William Hurt, qui va interpretar a Ross en films anteriors de Marvel com a The Incredible Hulk i més recentment, Black Widow. Ford ha protagonitzat grans franquícies com ara Star Wars i Indiana Jones, pel que no és estrany que aparegui en el UCM. Ford estarà en el repartiment principal al costat de Anthony Mackie, qui va assumir el paper de Captain America a The Falcon and the Winter Soldier de Disney+.

No està clar quin paper jugarà Ross en el film de Captain America: New World Order. En els còmics, Ross es converteix en Red Hulk, un poderós antagonista de Bruce Banner i el seu alter Ego Hulk. Actualment es desconeix si la versió de Ford de Ross acabarà convertint-se en Red Hulk.

El film estarà escrit per Malcolm Spellman, qui va ser el creador i escriptor principal de The Falcon and the Winter Soldier, i Dalan Musson, qui també va treballar en la sèrie.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada