Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 21 d’octubre del 2022

'Joker: Folie à Deux'.


Amb el rodatge de Joker: Folie à Deux programat per a començar en menys de dos mesos, el director Todd Philips està afegint un altre cara nova al repartiment del film. Segons Deadline, Harry Lawtey és l’últim actor en reservar-se un paper en la pròxima seqüela de Warner Bros.

Lawtey el podem veure regularment a la sèrie Indusrty, de HBO, que va acabar la seva segona temporada el mes passat. També ha aparegut en diversos episodis de la sèrie limitada de Netflix The Letter for the King al 2020. A la gran pantalla, Lawtey prèviament va tenir un paper a Benediction l’any passat. Pròximament protagonitzarà al costat de Christian Bale una adaptació de The Pale Blue Eye, que s’estrenarà a Netflix al Gener.

Els detalls que envolten al personatge de Lawtey a Folie à Deux són mínims. Independentment, el seu paper és aparentment “gran” en el gran esquema de les coses. Joaquin Phoenix repeteix el seu paper de Arthur Fleck/Joker. L’últim cop que el vàrem veure, Arthur estava empresonat a Arkham Asylum pels crims que va cometre en el film original. Segons les informacions, la seqüela de Philips també succeirà allà, amb alguns elements musicals inclosos en bona mesura. Zazie Beetz també torna com la veïna de Arthur, Sophie Dumond.

Lady Gaga coprotagonitzar el film com el nou interès amorós de Arthur, Harley Quinn. Altres actors del repartiment inclouen a Brendan Gleeson, Catherine Keener i Jacob Lofland. De la mateix amanera que amb Lawtey, es desconeixen els detalls dels respectius personatges dels altres actors. Tot i això, hi ha el rumor que Lofland interpreta a un reclús a Arkham que desenvolupa una relació amb el personatge de Phoenix. La producció de la seqüela començarà al desembre, amb rodatges planificats a Nova York i Los Angeles.

Joker: Folie à Deux està programat per estrenar-se el 04 d’octubre de 2024.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada