Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 9 d’octubre del 2022

'Austin Powers 4'.


La franquícia de Austin Powers va ser un gran negoci a finals dels 90’s i principis dels 2000, i tot i que no hi ha informació real sobre noves adaptacions del projecte, l’actor Mike Myers va dir que li encantaria tornar al personatge.

Durant una aparició recent a The Tonight Show protagonitzat per Jimmy Fallon, se li va preguntar a Myers sobre el potencial de reiniciar la franquícia i tornar a interpretar al personatge de Austin Powers. Si bé Myers no va revelar molt, va dir que li encantaria fer-ho i que veuria el que podria fer.

“No tinc res que anunciar”, va dir Myers. “No puc ni confirmar ni negar la existència o inexistència de tal projecte. Si, m’agradaria fer-ho, per suposat, és divertit...Tinc tres fills menors de 11 anys, he estat súper ocupat essent pare...Veuré que puc fer, Jimmy Fallon!

          

Els rumors d’un nou film de Austin Powers han existit durant anys, però res ha progressat més enllà d’això. Tot i això, amb Myers obert a la idea de tornar a interpretar al personatge, potser aviat veurem a The International Man of Mystery de nou en aventures.

L’últim film de Austin Powers, Austin Powers in Goldmember, es va estrenar el Juliol de 2002 i va ser un èxit de taquilla, tot i rebre unes crítiques una mica mediocres en aquell moment. En el seu conjunt, la franquícia Austin Powers ha guanyat un total de $676.667.477 en la taquilla mundial i ha estat elogiada per la seva parodia dels films de la dècada dels 60’s, amb molts dels eslògans i frases dels films que encara es recorden fins a dia d’avui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada