Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 1 d’octubre del 2022

'Blade'.


Després de la sobtada sortida del director Bassam Tariq, els rumors sobre la etapa de preproducció del film de Blade de Marvel Studios han estat circulant en línia. Una d’aquestes informacions/rumors és sobre el guió del film.

Segosn TheDirect, Marvel Studios ha reclutat a un nou escriptor per al film de superherois protagonitzat per Mahershala Ali. Les fonts del mitjà assenyalen que l’escriptor de Moon Knight, Beau DeMayo, ha estat cridat per a reescriure el guió, prenent el treball anterior de Stacy Osei-Kuffour en el projecte. Encara no està clar si aquest canvis afectaran la seva data d’estrena als cinemes previst per al 03 de novembre de 2023.

El film Blade va ser anunciat per primer cop el president de Marvel Studios, Kevin Feige, en la San Diego Comic-Con el 2019, amb el guanyador al Oscar Mahershala Ali amb una aparició sorpresa durant la presentació. Ali, qui anteriorment va protagonitzar Luke Cage de Netflix interpretant a “Cottonmouth”, va confirmar que va ser ell qui primer es va acostar al estudi per a interpretar al vampir heroi protagonista. El caminant diürn va ser interpretat per primer cop per Wesley Snipes, qui ja va donar el seu suport a Ali quan es va anunciar per al projecte.

La trilogia de Blade de New Line Cinema va ajudar a dur els còmics i els superherois a la gran pantalla. Els tres films que va sorgir, van recaptar un total de $418.171.466 a nivell mundial. Blade va ser creat per l’escriptor Marv Wolfman i l’artista Gene Colan com a personatge secundari en el còmic “The Tomb of Dracula” #10 el Juliol de 1973.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada