Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 20 d’octubre del 2022

'Return to Silent Hill'.


Durant la retransmissió de Silent Hill d’ahir, Konami va anunciar que estava produint un nou film, titulat Return to Silent Hill.

El film estarà dirigit per Christophe Gans, qui ja va dirigir el film de 2006. Durant la transmissió es va mostrar una varietat de guions gràfics i peces d’art conceptual, el que els va oferir als fans un breu cop d’ull a la mena de film que poden esperar. Gans diu que estan “tornant a lo millor d’aquestes històries...em refereixo a Silent Hill 2”, el que implica que el film es basarà en gran mesura aquest joc.

El productor Victor Hadida s’uneix a Gans per a discutir la col·laboració entre Konami i els cineastes, seguit pels dos discutint que té Silent Hill que es tan atractiu i durador.

A continuació podeu veure el vídeo del anunci de Retur to Silent Hill...

          

“Incapaç d’acceptar el fet de que la seva filla s’està morint, Rose decideix dur a la nena a un sanador”, es pot llegir a la sinopsis del film Silent Hill, l’original de 2006 de Gans. “En el camí, la parella travessa un portal a la realitat, que condueix a un poble esgarrifant anomenat Silent Hill. El poble està envoltat per una potent obscuritat, i els supervivents humans lluiten en una batalla perduda contra ella”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada