Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 20 d’octubre del 2022

'The Batman Spin-Off'.

El món de Batman de Matt Reeves està llest per expandir-se, ja que nova informació des de TheHollywood Reporter insinua que Reeves està cercant expandir l’univers de The Batman en gran.

La notícia arriba per gentilesa de nova informació general sobre els projectes de DC de Warner Bros. Discovery, amb Borys Kit senyalant que Reeves està cercant estendre el món general de The Batman més enllà de la seva seqüela i la pròxima sèrie derivada de The Penguin. La informació assenyala específicament que Reeves ha començat a reunir-se amb escriptors i directors per a desenvolupar films centrats en la icònica galeria de pillastres de la història de Batman.

Si bé no s’ha confirmat res en concret, la informació va dir que malvats com Scarecrow, Clayface i inclús el professor Pyg, un malvat conegut per ser un dels més obscurs i inquietants de Batman, estan essent considerats per als seus films. Tots aquests projectes, segons les informacions, es troben actualment “en les primeres etapes de la gestació”, pel que no podem esperar gaire informació a curt termini.

El següent per a Reeves i el seu univers de Gotham City és la pròxima sèrie dramàtica limitada basada en el personatge del pingüí de Colin Farrell.

Ambientada en el món de The Batman de 2022, la sèrie de HBO Max es centrarà en el passat de Oswald Cobblepot i mostrarà el seu ascens al poder en el sòrdid ventre de Gotham en lloc de representar-lo com el mafiós establert. El personatge té una gran història d’aparicions live-action, ja que Danny DeVito el va interpretar a Batman Returns mentre que Robin Lord Taylor el va interpretar en la sèrie Gotham.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada