Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 12 d’octubre del 2022

'Spider-Man 4'.


Si bé Marvel Studios i Disney han establert dates d’estrena per alguns dels seus films més esperats, una informació recent des de The Cosmic Circus suggereix que la quarta entrega de la saga Spider-Man podria arribar més aviat del que ens pensem.

Segons la seva última informació, les fonts els hi ha dit que el quart film de Spider-Man s’estrenaria el 12 de Juliol de 2024. Òbviament, degut a la naturalesa canviant de les dates d’estrena a Hollywood, això ha d’agafar-se amb pinces, però si la informació es certa, una data d’estrena per al 2024 veuria el retorn de Tom Holland amb el vestit de Spider-Man molt abans del que molts van anticipar.


Una data d’estrena per al 2024 per a Spider-Man 4, també el situaria just en el final de la Fase 5, que a partir d’ara inclourà uns altres sis films, el primer dels quals és Ant-Man and the Wasp: Quantumania per al 2023.

La informació continua anomenant que el film podria tenir lloc després de la seqüela de la sèrie de Disney+, Dardevil: Born Again i també podria incloure al symbionte Venom, després de que una part del symbionte trobés el seu camí cap al Univers Cinematogràfic de Marvel a Spider-Man: No Way Home.

Queda per veure si alguns d’aquest punts de l’argument s’obre camí en el film, però sembla a ser que Marvel Studios i Sony estan cercant incorporar lentament alguns dels personatges més icònics de Spider-Man en els films.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada