Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 30 d’octubre del 2022

'Black Rabbit'.

Segons Deadline, el guanyador d’un Globus d’Or Jason Bateman i el nominat al Oscar Jude Law han signat per als papers principals en el pròxim drama limitat de Netflix titulat Black Rabbit. A més de protagonitzar, ambdós aclamats actors també en seran productors executius, amb Bateman com a director.

Black Rabbit estarà escrit per Zach Baylin i Kate Susman. Aquest projecte s’afegeix a la creixent llista de pròxims projectes de Bateman amb Netflix, que inclou l’adaptació cinematogràfica de Dark Wire i el film de suspens protagonitzat per Taron Egerton Carry On.

Els detalls sobre l’argument o els personatges encara es mantenen en secret. El film prové de Aggregate Films, Riff Raff Entretainment, Youngblood Pictures i Automatik Entertainment. També estarà produït per Michael Costigan, Ben Jackson, Kate Susman i Zach Baylin.

Aquest projecte marca el primer paper televisiu de Bateman des del final de la sèrie dramàtica criminal guanyadora d’un Emmy Ozark. Mentre tant, Law es troba actualment en la producció de la sèrie Skeleton Crew de Star Wars de Jon Watt. També el podrem veure en el pròxim film de Disney+, Peter Pan & Wendy.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada