Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 12 d’octubre del 2022

'Angela Lansbury'.

Angela Lansbury, tres vegades nominada al Oscar i cinc vegades guanyadora d’un Tony, ha mort a l’edat de 96 anys.

La mort de Lansbury ha estat anunciada per la família, els quals van emetre un comunicat sobre la defunció de la llegendària actriu. “Els fills de Dame Angela Lansbury estan tristos d’anunciar que la seva mare ha mort pacíficament mentre dormia a la seva casa de Los Angeles a la 1:30 a.m. d’avui dimarts 11 d’octubre de 2022, tan sols cinc dies abans de complir 97 anys”, diu el comunicat (Des de Deadline).

La carrera de Lansbury a Hollywood i Broadway és una de les més cèlebres i llegendàries de qualsevol actor en l’actualitat. Potser més coneguda pel seu paper en l’exitosa sèrie de televisió Murder, She Wrote, Lansbury va fer quasi tot el que podria fer en el món de l’actuació.

Al llarg del temps a Hollywood, Lansbury va obtenir tres nominacions al Oscar i un total de 18 nominacions al Emmy, inclòs la de rebre un Oscar Honorífic de l’Acadèmia de les Arts i Ciències Cinematogràfiques al 2013.

En la seva carrera com a actriu, Lansbury va aparèixer en una llarga llista de films clàssics, incloent Gaslight l’any 1944, The Picture of Dorian Gray l’any 1945, The Manchurian Candidate l’any 1962 i inclús films animats, quan va interpretar el paper de Sra. Potts en el clàssic de Beauty and the Beast.

En el món de Broadway, Lansbury va ser igualment condecorada, havent guanyat un total de sis premis Tony (inclòs un premi a la trajectòria) pels seus diversos papers. Durant el seu temps a Broadway, Lansbury va aparèixer en infinitats de produccions clàssiques, incloses Gypsy, Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street, The King and I, Mame, Driving Miss Daisy, entre d’altres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada