Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 27 d’octubre del 2022

'The Guardians of the Galaxy: Holiday Special'.

Marvel Studios fa sentir l’esperit nadalenc en el primer avanç de The Guardians of the Galaxy: Holiday Special, que inclou un sorprenent cameo. Notícia des de THR.

El cineasta de Guardians, James Gunn, ha escrit i dirigit l’especial, que tanca la fase 4 del Univers cinematogràfic de Marvel. Està protagonitzat per Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Karen Gillan, Pom Klementieff i Sean Gunn.

En la tradició de Guardians, Star-Lord (Pratt) venera l’actor Kevin Bacon i el seu treball en el film centrat en la dansa de Footloose. Els Guardians decideixen trobar-se amb Bacon com una forma d’alegrar les festes a Star-Lord, ja que està de dol per la pèrdua de Gamora (Saldaña).

          


Bacon qui va treballar amb Gunn a Super de 2010, ha parlat sobre el seu nom a Guardians.

Com li va dir a Esquire l’any passat: “Quan vaig veure Guardians of the Galaxy, vaig anar-hi sense tenir ni idea de que parles de mi. Era una tarda a Nova York, estava en el Carrer 67 i vaig anar sol, com solc fer. Jo estava com ‘Merda. Estan parlant de mi. Estan rebent això?

El cap de Marvel Studios, Kevin Feige, va anunciar l’especial nadalenc al desembre de 2020. L’especial s’uneix a Werewolf by Night com part dels plans de Disney+ de Marvel per a compartir històries que no són films cinematogràfics ni sèries completes.

The Guardians of the Galaxy: Holiday Special arribarà el 25 de novembre, sols unes setmanes després de Black Panther: Wakanda Forever. En quan als Guardians, tornaran a la gran pantalla amb Guardians of the Galaxy Vol.3, el 05 de Maig de 2023.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada