Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 3 d’octubre del 2022

'Black Panther: Wakanda Forever'.

Ja tenim aquí el segon tràiler de Black Panther: Wakanda Forever, abans de la seva estrena fixada per al 11 de novembre de 2022.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler i al nou cartell...

          

          


“En el film, la reina Ramonda, Shuri, M’Baku, Okoye i Dora Milaje lluiten per a protegir la seva nació de les potències mundials que intervenen després de la mort del rei T’Challa”, es pot llegir en la sinopsis. “Mentre els habitants de Wakanda s’esforcen per abraçar el seu pròxim episodi, els herois han d’unir-se amb l’ajuda del Gos de Guerra Nakia i Everet Ross i forjar un nou camí per al regne de Wakanda”.

Black Panther: Wakanda Forever torna a estar dirigit per Ryan Coogler a partir d’un guió que ha coescrit amb Joe Robert Cole. El film veurà el retorn de la majoria del repartiment principal original que inclou a Lupita Nyong’o com a Nakia, Danai Gurira com a Okoye, Angela Bassett com a Ramonda, Martin Freeman com a general Everett K. Ross, Letitia Wright com a Shuri, Winston Duke com a M’Baku i Florence Kasumba com a Ayo.

A ells se’ls uneixen els nouvinguts a la franquícia: Tenoch Huerta (Narcos: Mexico) com a Namor, Michaela Coel (I May Destroy You) com Aneka, Mabel Cadena com a Namora i Alex Livinalli com a Attuma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada