Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 26 d’octubre del 2022

'James Gunn & Peter Safran'.


En un moviment de xoc, el cineasta James Gunn i el productor Peter Safran han estat escollits per encapçalar la divisió de cinema, televisió i animació de DC com a copresidents d’una divisió recent formada dintre de Warner Bros. Discovery, DC Studios.

L’anunci (a través de The Hollywood Reporter) informa de que Gunn i Safran han estat nomenats codirectors executius de DC Studios, una divisió dintre de Warner Bros. Discovery que substituirà a DC Films. L’acord tindrà una duració de quatre anys, i Gunn treballarà exclusivament amb DC aquests quatre anys. La mesura també posa fi a una recerca de mesos per part del CEO de Warner Bros. Discovery, David Zaslav, per tractar de trobar un substitut per l’ex cap de DC Films, Walter Hamada, qui va deixar el estudi.

Si bé no és convencional que a un director se li atorgui un paper d’executiu d’alt nivell supervisant tota una divisió, l’èxit de Gunn en el món de DC (el seu film de The Suicide Squad i la sèrie de televisió  de HBO Pacemaker han estat grans èxits), així com el seu èxit en el món més ampli dels còmics. Els films (amb la franquícia de Guardians of the Galaxy) provablement ha estat una gran ajuda per a ell. Segons The Holyywood Reporter, Gunn es centrarà en el costat creatiu amb Safran, un productor amb crèdits en una pila de films, -inclosos els anteriors films de Aquaman i Shazam!- es centrarà en el costat comercial i de producció de la divisió.

La informació també comenta que encara s’espera que ambdós continuïn dirigint i produint altres projectes. També és important tenir en compte el fet de que, segons les primeres informacions, els universos separats establerts a DC, inclosos els films de Joker de Todd Phillips, no seran supervisats per Gunn ni Safran. En aquest punt, es desconeix si els films de The Batman de Matt Reeves o seran, però qualsevol projecte futur de DC serà supervisat pe Gunn i Safran.

“DC té alguns dels personatges més entretinguts, poderosos i icònics del món, i estic encantat de que els talents singulars i complementaris de James i Peter s’uneixin al nostre equip de classe mundial i supervisin la direcció creativa del històric Univers DC”, va dir David Zaslav en un comunicat. “Les seves dècades d’experiència en el cinema, els seus estrets vincles amb la comunitat creativa i la seva trajectòria comprovada que emociona als fans dels superherois a tot el món els fan excepcionalment qualificats per a desenvolupar una estratègia a llarg termini al cinema, la televisió i l’animació, i dur aquesta franquícia icònica al següent nivell de narració creativa”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada