Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 7 d’octubre del 2022

'The Idea Of You'.

El film The Idea of You ha completat la banda de nois que és el centre de la història. Des de The Hollywood Reporter.

Basat en la novel·la homònima de Robinne Lee, la història, segons la descripció del projecte, es centra en “Sophie (Anne Hathaway), una mare divorciada de 40 anys. El marit de Sophie, Dan, la va deixar per una dona més jove, i ara ha cancel·lat el seu viatge a Coachella amb la seva filla de 15 anys. Sophie recull els trossos i desafia a les multituds i al calor del desert. Allà coneix a Hayes Campbell, de 24 anys, el cantant principal de la banda de nois més popular del planeta, August Moon”.

Com es va anunciar prèviament, el projecte de Amazon veurà a Nicholas Galitzine interpretar al cantant principal de August Moon, que ara també inclourà a Jaiden Anthony (Beyonce’s Summer Renaissance), Raymond Cham (HBO Max’s Sort Of), Vik White (So You Think You Can Dance) i Dakota Adán (East Los High).

Michael Showalter dirigeix a partir d’un guió escrit per Jennifer Westfeldt.

Els productors són Cathy Schulman a través de Welle Entertainment, Gabrielle Union a través de I’ll Have Another, Hathaway a través de Somewhere Pictures, Lee, Eric Hayes, Showalter i Jordana Mollick.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada