Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 7 d’octubre del 2022

'American Horror Story: New York City'.

FX ha publicat el primer conjunt de cartells de personatges de American Horror Story: New York City, la pròxima onzena temporada de la sèrie antològica de terror. Els cartells ens brinden el nostre primer cop d’ull als personatges de Zachary Quinto, Charlie Carver i Russell Tovey, ja que estan configurats per a representar respectivament els papers de Sam, Adam i Patrick.

A més, també s’ha revelat el primer avanç promocional, que mostra contínuament el tema de BDSM per a la nova entrega que es va insinuar inicialment en els seus dos primers cartells. El tràiler també promet una temporada com cap altre.

A continuació podeu donar un cop d’ull al avanç de American Horror Story: NYC...

 








American Horror Story: New York City estarà protagonitzada per Joe Mantello, Billie Lourd, Zachary Quinto, Russell Tovey, Leslie Grossman, Charlie Carver, Sandra Bernhard, Isaac Powell, Denis O’Hare i Patti LuPne. Els membres notables del repartiment que un cop més estan absents aquesta nova temporada són els guanyadors d’un Emmy Sarah Paulson i Evan Peters.

Més detalls sobre la seva trama i els personatges del repartiment es mantenen en secret, però les xarxes han revelat els dos primers cartells d’art clau de la nova entrega, que presenten a dues persones desconegudes que utilitzen llenceria gòtica amb pues en tot el cos.

American Horror Story és una creació i producció de Ryan Murphy i Brad Falchuk. Els productors executius són Murphy, Falchuk, Alexis Martin Woodall, John J. Gray, Manny Coto, Jennifer Salt i Our Lady J. És una producció de 20th Television.

Actualment, la sèrie està programada per estrenar-se el dimecres 19 d’octubre amb els dos primers episodis. Això li seguiran dos episodis cada dimecres durant les quatre següents setmanes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada