Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 12 d’octubre del 2022

'Red Sonja'.

A mesura que continua la producció de Red Sonja, finalment s’ha revelat la primera imatge oficial de la pròxima adaptació cinematogràfica live-action de MilleniumMedia, del personatge de còmic d’espasa i bruixeria de Roy Thomas i Barry Windsor-Smith.

La fotografia de Red Sonja ens brinda el nostre primer cop d’ull a Matilda Lutz com la guerrera protagonista, brindant als fans un cop d’ull a la seva caracterització. També podem veure a Lutz amb el cabell vermell característic del personatge mentre aguanta una espasa.

Red Sonja està dirigit per M.J. Bassett a partir d’un guió coescrit pel guanyador del Emmy Joey Soloway i Tasha Huo amb Soloway inicialment a càrrec del projecte des de l’any passat. Al costat de Lutz està l’actor preferit pels fans de The Umbrella Academy, Robert Sheehan, Wallis Day (Krypton), Michael Bisping (xXx: Return of Xander Cage), Martyn Ford (F9: The Fast Saga), Eliza Matengu (Thor: Love and Thunder), Manal El-Feitury (Code Red) i Katrina Durden (Doctor Strange).

Red Sonja és un  personatge de espasa i bruixeria que va ser creat per Robert E. Howard, l’escriptor Roy Thomas i l’artista Barry Windsor-Smith per a la Marvel Comics l’any 1973. El personatge es descriu com a ferotge i prou forta com per a enfrontar-se cara a cara amb Conan mentre rebutja els seus progressos. Els seus còmics en solitari encara es publiquen avui a través de Dynamite Entertainment.

El film de Red Sonja està essent produït per Mark Canton (300, Power) i Courtney Solomon (After) produirà al costat de Christa Campbell i Lati Grobman en nom de Campbell Grobman Films. Els productors també inclouen a Andrea Sperling de Topple, Yariv Lerner de Millenium, Jeffrey Greenstein, Jonathan Younger, Les Weldon, Joe Gatta i Tanner Mobley amb Avi Lerner de Millenium, Boaz Davidson i Trevor Short, Dorothy Canton i Luke Lieberman com a productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada