Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 31 d’octubre del 2022

'The Acolyte'.


Segons Bespin Bulletin, la producció del pròxim spin-off de Star Wars de Lucasfilm, The Acolyte, hauria començat a Shinfield Studios al Regne Unit. La pròxima sèrie de Disney+ està protagonitzat per l’alumne de The Hunger Games, Amandla Stenberg, i l’estrella de Squid Game, Lee Jung-jae.

A continuació podeu veure’n una foto des del set...

The Acolyte es descriu com un thriller de misteri que durà als espectadors a una galàxia d’obscurs secrets i poders emergents del costat fosc que es desenvoluparà en els últims dies de l’era de l’alta república. Encara no s’han revelat més detalls sobre els personatges, però el títol del projecte fa referència a un Sith en les etapes inicials del seu entrenament amb un Lord Sith experimentat.

La sèrie de Disney+ està escrita i produïda per Leslye Headland (Russian Doll), qui també actuarà com a showrunner. Al costat de Stenberg i Lee també estan Jodie Turner-Smith, Manny JAcinto i Charlie Barnett.

A més de The Acolyte, Lucasfilm també està desenvolupant actualment una sèrie de projectes de Star Wars, inslosos The Mandalorian Season 3, Ahsoka amb Rosario Dawson altre cop en el paper, Skeleton Crew protagonitzada per Jude Law.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada