Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 11 d’octubre del 2022

'A Haunting In Venice'.

Kenneth Branagh ha reunit un altre conjunt d’estrelles per a la seva pròxima adaptació de Agatha Christie amb Kyle Allen, Camille Cottin, Jamie Dornan, Tina Fey, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly, Riccardo Scamarico i Michelle Yeoh unint-se al càsting de A Haunting In Venice de 20th Century. Branah està llest per a repetir el seu paper com l’inspector Hercule Poirot i també tornarà a dirigir el film. Michael Green ha adaptat el guió, que es basa en la festa de Halloween de Christie, i la producció ja ha començat als Estudis Pinewood, a les afores de Londres. Des de Deadline.

Ambientat en l’esgarrifosa Venecia posterior a la Segona Guerra Mundial en la vigília de Tots Sants, “A Haunting In Venice” és un misteri aterridor que presenta el retorn del cèlebre detectiu Hercule Poirot. Ara retirat i vivint en un exili auto-imposat en la ciutat més glamurosa del món, Poirot assisteix a contracor a una sessió de espiritisme en un palau embruixat i en runes. Quan un dels convidats és assassinat, el detectiu es veu immers en un sinistre món d’ombres i secrets.

“Aquest és un desenvolupament fantàstic del eprsonatge de Hercule Poirot, així com de la franquícia de Agatha Christie. Basat en una història de misteri complexa i poc coneguda i ambientada al Halloween en una ciutat pictòricament enlluernant, és una oportunitat increïble per a nosaltres, com a cineastes, i estem gaudint de l’oportunitat d’oferir quelcom realment esgarrifant per a la nostre fidel audiència cinematogràfica", va dir Branagh.

A Haunting In Venice, el tercer film dels estudis basat en una novel·la de Christie, reuneix al equip de cineastes darrera de Murder on the Orient Express de 2017 i Death on the Nile de 2022 i inclou a Branagh, Green, la productora Judy Hofflund i la productora executiva Louise Killin i James Prichard, al costat dels cineastes Ridley Scott, Simon Kinberg i Mark Gordon.

“Tenim l’enorme privilegi de continuar la nostre llarga col·laboració amb l’incomparable Sir Kenneth Branagh i no podem estar més emocionats per la nova i agosarada direcció creativa que Ken, Michael i la resta del equip de filmació han pres amb aquest últim film. També seguim agraïts a James Prichard i a la resta dels nostres amics de Agahtha Christie, Ltd., per la seva associació i per confiar-nos un cop més, com Poirot s’anomena a si mateix modestament, ‘provablement el millor detectiu del món’”, va dir Steve Asbell, President de 20th Century Studios.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada