Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 21 d’octubre del 2022

'Black Samurai'.

El director de John Wick, Chad Stahelski, s’ha associat amb l’escriptor i productor Leigh Dana Jackson per adaptar les novel·les Black Samurai de Marc Olden per a Netflix, segons The Hollywood Reporter.

Stahelski dirigirà el projecte, amb Jackson, qui n’és el coproductor executiu de la sèrie dramàtica de Netflix, Raising Dion, escriurà l’adaptació. El projecte també estarà produït per Stahelski, al costat de Jason Spitz i Alex Young a través de la seva productora 87Eleven Entertainment.

Actualment es desconeixen els detalls sobre el pròxim projecte, però es basarà en les novel·les Black Samurai, escrites originalment per Marc Olden en la dècada de 1970. La sèrie en el seu conjunt abasta vuit novel·les i es centra en Robert Sand, un soldat estatunidenc a Japó que aprèn arts marcials i altres oficis per a convertir-se en Samurai Negre. El primer llibre va servir com la seva introducció, mentre que els altres abordaven misteris internacionals mentre també derrocava a persones corruptes a tot arreu.

Per a Stahelski, aquest serà el seu pròxim gran projecte després de John Wick: Chapter 4. Stahelski també està llest per a dirigir el film d’assassins Shibumi per a Warner Bros., tot i que no hi ha encara cap data d’estrena. Leigh Dana Jackson actualment és l’escriptor i productor executiu de la sèrie Foundation de Apple TV+, i també està treballant en l’adaptació de la sèrie de Michael Moorcock The Eternal Champion per a Apple.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada