Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 4 d’octubre del 2022

'The Super Mario Bros. Movie'.

Universal Pictures i Nintendo han publicat el primer cartell de The Super Mario Bros. Movie, el pròxim film animat. El film és una col·laboració entre Nintendo i Illumination, el film estrenarà el seu primer tràiler aquest dijous durant una presentació de Nintendo Direct centrat en el film. La transmissió del esdeveniment es durà a terme a les 4:05 p.m. ET/1:05 p.m. PT.

El film tindrà les veus de Chris Pratt com a Mario, Anya Taylor-Joy com la Princesa Peach, Charlie Day com a Luigi, Jack Black com a Bowser, Keegan-Michael Key com a Toad, Seth Rogen com a Donkey Kong, Fred Armisen com a Cranky Kong, Kevin Michael Richardson coma Kamek i Sebastian Maniscalco com a Spike.

A continuació podeu veure’n el cartell...

The Super Mario Bros. Movie, està dirigit per Aaron Horvath i Michael Jelenic (col·laboradors de Teen Titans Go! To the Movies) a partir d’un guió escrit per Matthew Fogel (The LEGO Movie 2: The Second Part, Minions: The Rise of Gru). Està produït per el fundador i CEO de illumination, Chris Meledandri, i la llegenda de Nintendo, Shigeru Miyamoto. Està cofinançat per Nintendo i Universal Pictures, els quals estrenaran el film a tot el món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada