Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 27 d’octubre del 2022

'Lockwood & Co.'

Netflix ha publicat el primer avanç de Lockwood & Co., la seva nova sèrie sobrenatural adolescent, que estarà disponible per al servei de streaming el 27 de gener de 2023.

L’avanç de Lockwood & Co. Presenta a Ruby Stokes i Cameron Chapman mentre interpreten els respectius papers de Lucy Carlyle i Anthony Lockwood. En el tràiler, es pot veure al duo lluitant contra un fantasma violent.

          


Basada en la sèrie de novel·les de Jonathan Stroud, Lockwood & Co. Està escrit i dirigit pel cineasta de Attack the Block, Joe Cornish. La sèrie està protagonitzada per Ruby Stokes com a Lucy Carlyle, Cameron Chapman com a Anthony Lockwood, Ali Hadki-Heshmati com a George Karim, Ivanno Jeremiah com l’inspector Barnes, Jack Bandeira com a Quill Kipps, Luke Treadaway com a The Golden Blade, Morven Christie com a Penelope Fittes, Ben Crompton com a Julius Winkman, Hayley Konadu com a Flo Bones, Rhianna Dorris com a Kat Godwin i Paddy Holland com a Bobby Vernon.

“A Londres, on els caçadors de fantasmes més talentosos s’aventuren cada nit en perillosos combats amb esperits letals, en mig de moltes agencies corporatives dirigides per adults, un està sol: independentment de qualsevol imperatiu comercial o supervisió adulta- una petita empresa emergent, dirigida per dos adolescents i una nena nouvinguda, notablement dotada psíquicament, un trio de renegats destinats a desxifrar un misteri que canviarà el curs de la hist`roia: Lockwood & Co”, diu la sinopsis.

Lockwood & Co. Compte amb la producció executiva de Cornish, Nira Park i Rachel Prior. Es una producció de Complete Fiction.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada