Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 30 d’octubre del 2022

'The Fall Guy'.

Des de The Hollywood Reporter ens informen de que Aaron Taylor-Johnson, vist per últim cop al costat de Brad Pitt en el film d’acció Bullet Train, s’ha unit a Ryan Gosling a The Fall Guy, la versió per a la gran pantalla de Universal de la sèrie de televisió d’aventures de la dècada de 1980.

David Leitch, qui ha dirigit Bullet Train, està a càrrec de la peça d’acció, que també estarà protagonitzat per Emily Blunt.

Fall Guy va ser creat per Glen A. Larson, el prolífic productor de televisió el qual va abastar des de Battlestar Galactica fins a Magnum P.I., i va protagonitzar Lee Majors com un doble de Hollywood que, per arribar a final de mes, té un treball addicional com a caça-recompenses. La sèrie es va emetre a la ABC des de 1981 a 1986.

El projecte principal es desfà del atrafegament secundari i manté el nom i les acrobàcies, amb Gosling interpretant a un doble maltractat i passat de moda que es troba novament en un film amb l’estrella amb la que va treballar fa molt de temps i que el va substituir. El problema, tanmateix, és que ara falta l’estrella.

Taylor-Johnson interpretarà a l’estrella de cinema a la que Gosling està doblant. Blunt ja està escollida com a maquilladora de pròtesis que té un passat  romàntic amb el doble (Gosling).

Drew Pearce ha escrit el guió. I també n’és productor executiu al costat de Geoff Shaevitz.

Els productors són Kelly McCormick i Leitch a través de la seva companyia 87North. Gosling també produeix, de la mateixa manera que Guymon Casady de Entertainment 360.

El vicepresident executiu de producció Matt Reilly i el director de desenvolupament Tony Ducret estan supervisant el projecte en nom de Universal.

Els crèdits recents de Taylor-Johnson també inlcoen aparicions a Tenet de Christopher Nolan i The King’s Man de Matthew Vaughn. L’actor és protagonista en el pròxim film, Kraven the Hunter, la versió de Sony del clàssic malvat de Spider-Man. Aquest film arribarà als cinemes el 06 d’octubre de 2023.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada