Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 6 d’octubre del 2022

'Karl Lagerfeld Biopic'.

Jared Leto protagonitzarà i produirà un film biogràfic de Karl Lagerfeld, el llegendari dissenyador de moda que utilitza guants i ex director artístic de Chanel, qui va morir al febrer de 2019.

El guanyador d’un Oscar interpretarà a Lagerfeld i també produirà el llargmetratge amb Emma Ludbrook a través de la seva productora Paradox.

“Sento que aquest és un moment de cercle complet, i Karl estaria orgullós del que estem fent”, va dir Leto a Women’s Wear Daily, la publicació germana de The Hollywood Reporter que va donar la notícia per primer cop. “Karl era un artista. No hi hauria manera de definir-lo. Era una potència creativa”.

Encara en les primeres etapes del desenvolupament i amb un director encara sense contractar, hi ha pocs detalls sobre el film, tot i que compte amb el suport de la casa de moda Karl Lagerfeld, que li va dir a WWD que narra “relacions clau en la vida de Karl Lagerfeld”. Explicada a través d’una lent impredictible, molt semblant a la del home mateix”.

Leto va afegir: “Hi ha una multitud de relacions per explorar. Karl va tenir una carrera que va abastar més de 50 anys, tan pel que fa a lo personal com en lo professional va estar prop de diverses persones. Puc dir que ens centrarem en les relacions clau que transmeten diferents parts de la seva vida”.

Segons les informacions, l’actor va incorporar a tres dels confidents propers a Lagerfeld, el director executiu de la seva casa de moda, Pier Paolo Righi, la vicepresidenta sènior d’imatge i comunicacions, Caroline Lebar, i l’assistent personal i guardaespatlles Sébastien Jondeau. Els tres serviran com a productors executius.

“El meu paper es interpretar-lo a la gran pantalla de la manera més honesta possible”, va continuar Leto sobre Lagerfeld. “Amb la celebritat, la majoria de la gent no arriba a veure a sota de la superfície. Veuen una o dues facetes d’una persona tal com es presenta a través de la lent pública. Karl era un esser humà. Tots tenim bellesa dintre nostre i tots tenim defectes. Tenim mascares i després tenim moments en els que revelem la mascara. Sempre estic interessat en veure que hi ha al darrera de la mascara”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada