Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 5 d’octubre del 2022

'The Bikeriders'.

Segons Deadline, el preferit dels fans de The Walking Dead, Norman Reedus, ha signat oficialment per a unir-se al pròxim drama de New Regency, The Bikeriders. Això marca el primer projecte cinematogràfic en cinc anys, i el seu paper cinematogràfic més recent va ser la veu de K.E.R.4 en el film de ciència-ficció de 2017 Alien Invasion: S.U.M.1.

Reedus s’uneix a les estrelles principals, com ara Jodie Comer, Tom Hardy i Austin Butler. El film també compte amb Michael Shannon, Boyd Holbrook i Damon Herriman.

The Bikeriders està inspirat en el llibre de fotografia de Danny Lyon de 1967 del mateix nom. És una història original que té lloc a la dècada de 1960. El film segueix el sorgiment d’un club de motoristes fictici del oest mitjà.

“Vist a través de les vides dels seus membres, el club evoluciona en el transcurs d’una dècada des del lloc de reunió en locals per a forasters fins a convertir-se en una colla més sinistre, que amenaça la forma de vida única del grup original”, diu la sinopsis.

El film estarà dirigit i produït per Nichols. Els productors són Sarah Green i Brian Kavanaugh-Jones de Tri-State, amb la producció executiva de Fred Berger.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada