Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 6 d’octubre del 2022

'Five Nights at Freddy's'.


Blumhouse està entrant en el negoci de les adaptacions de videojoc amb el seu propi film basat en la franquícia Five Nights at Freddy’s. Creat per Scott Cawthorn, la sèrie ha acumulat una gran quantitat de seguidors de culte des de que es va llançar la seva primera entrega l’any 2014. Ara, el film finalment té un director. Des de The Hollywood Reporter ens informa de que Emma Tammi ha signat per a donar vida a Freddy Fazbear i la seva colla de animatrònics homicides a la gran pantalla.

L’original Five Nights at Freddy’s era una aventura de terror i supervivència que presentava als jugadors com un guarda de seguretat que treballava en el tron de nit a Freddy Fazbear’s Pizza, un restaurant familiar al estil Chuck E. Cheese que també alberga una col·lecció de criatures animatròniques. Desafortunadament, passar la nit és més difícil del que sembla. El joc va generar múltiples seqüeles i spin-off, l’últim dels quals es va llançar l’any passat.

Creature Shop de Jim Henson també està creant la seva pròpia versió dels animatrònics del joc per a l’adaptació cinematogràfica. El més provable és que incloguin la formació inicial del propi Freddy, Bonnie the Bunny, Chica the Chicken i Foxy the Pirate Fox. Els jocs posteriors de la sèrie han afegit a nous personatges animatrònics a la barreja en una varietat d’ubicacions noves.

Anteriorment, Tammi va fer el seu debut com a directora amb The Wind al 2018. També va dirigir dos episodis de Into the Dark de Hulu i va dirigir 10 episodis de The Left Right Game, una sèrie de podcast amb guió encapçalada per Tessa Thompson. Tammi està coescrivint el guió de Five Nights at Freddy’s amb Seth Cuddeback i Cawthorn, l’ultim dels quals també produirà el film amb el cap de Blumhouse, Jason Blum, en associació amb Striker Entertainment. Russell Binder en serà productor executiu.

Five Nights at Freddy’s rep preguntes que qualsevol altre film en el que hagi treballat, i estic encantat de confirmar que finalment succeirà!”, va dir Blum en un nou comunicat. “Amb Emma Tammi al cap davant, estem compromesos en fer realitat la visió de Scott del film. Tingueu la seguretat de que serà i valdrà la pena l’espera”.

Blumhouse no ha anunciat cap data d’estrena de Five Nights at Freddy’s. Tot i això, l’estudi espera començar la producció a principis de 2023.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada