Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 4 d’octubre del 2022

'Avengers: Secret Wars'.


Han passat quasi cinc mesos des de l’estrena als cinemes de Doctor Strange in the Multiverse of Madness i ara l’escriptor Michael Waldron ha trobat oficialment el seu pròxim projecte amb Marvel Studios. Segons Deadline, Waldron ha estat escollit per a escriure el guió del molt esperat Avengers: Secret Wars. A més de la seqüela de Doctor Strange, també va treballar anteriorment amb Marvel com a guionista principal de la primera temporada de Loki.

Abans d’aterrar en projectes d’alt perfil, Waldron és millor conegut pel seu treball en la popular sèrie animada per a adults Rick and Morty, en la que anteriorment en va ser escriptor i productor. A més de Secret Wars, també està associat amb Kevin Feige per al seu film sense títol de Star Wars.

Secret Wars és la sisena entrega dels exitosos films de Avengers. S’espera que finalitzi la fase 6 del Univers Cinematogràfic de Marvel i The Multiverse Saga. Els fans han estat esperant durant molt de temps notícies d’una possible adaptació live-action de la icònica sèrie de còmics, que veu a diversos herois i malvats de Marvel essent presos per una entitat còsmica coneguda com The Beyonder, on després lluiten en un planeta anomenat Battleworld.

A diferència de Avengers: The Kang Dynasty, Secret Wars actualment no té cap director associat. Després del debut de The Kang Dynasty el 02 de Maig de 2025, aviat la segueix Avengers: Secret Wars el 07 de novembre de 2025.

Avengers: The Kang Dynasty estarà dirigit per Destin Daniel Cretton (Shang-Chi and the Legend of Ten Rings), a partir d’un guió escrit per el guionista de Ant-Man and the Wasp: Quantumania, Jeff Loveness. Cretton també està treballant actualment amb Marvel Studios en la seva adaptació de la sèrie live-action Wonder Man.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada