Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 11 d’octubre del 2022

'Hot Blooded: Once Upon a Time in Korea'.

Exclusiu des de ComingSoon, ens presenten el tràiler de Hot Blooded: Once Upon a Time in Korea, el pròxim film d’acció escrit i dirigit per Cheon Myeong-kwan. El film s’estrenarà en cinemes selectes el 28 d’octubre i estarà disponible a través de vídeo-on-demand a tot arreu el 01 de novembre.

“Kuam és una ciutat portuària en mal estat a l’ombra de la impressionant ciutat portuària de Busan”, diu la sinopsis del film. “Heesu és un gàngster de tercera categoria que ha estat actuant com a gerent del hotel sota les ordres de Don Son durant 20 anys. Aparentment del no res, Yong-Kang, qui va fugir del país com a sospitós del assassinat, trona a casa i comença a causar problemes a tota la ciutat, el que solament augmenta la pressió sobre Hee-su. Drogues? Port? Que està passant? Quan finalment torna en si, està en mig d’aquesta confusió. Quines decisions pot prendre per a salvar la seva lamentable anima?

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler...

           

Hot Blooded: Once Upon a Time in Korea, està escrit i dirigit per Cheon Myeong-Kwan. Està protagonitzat per Jung Woo, Kim Kap-su, Choi Moo-sung, Ji Seung-hyun i Lee Hong-nae.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada