Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 12 d’octubre del 2022

'Transformers: Rise of the Beasts'.

El director de Transformers: Rise of the Beasts, Steven Caple Jr., ha utilitzat Instagram per a confirmar que Michelle Yeoh (Everything Everywhere All at Once) i Pete Davidson (Bodies Bodies Bodies) han sigant per a prestar les seves veus als respectius personatges de Maximal Airazor i Autobot Miratge.

La publicació de Caple també ha inclòs un parell de vídeos darrera de les càmeres amb Yeoh i Davidson durant les seves sessions de gravació. El film d’acció està programat per arribar als cinemes el 09 de Juny de 2023.

El film estarà protagonitzat per Anthony Ramos (Hamilton, In the Heights) i Dominique Fishback (Judas and the Black Messiah). A ells se’ls uneixen els personatges que tornen com Bumblebee i Autobot Miratge, al costat de Scourge, Arcee, Nightbird, Air-Razor, Rhinox i Optimus Prime. Aquest últim tindrà la veu de Ron Perlman.

Tornant a l’acció i l’espectacle que va atrapar per primer cop als cinèfils de tot el món fa 14 anys amb els films de Transformers originals, l’última entrega, Transformers: Rise of the Beasts, durà al públic a una aventura rodamons dels anys 90 i presentarà als Maximals, Predacons i Terrorcons a la batalla existent a la Terra entre els Autobots i Decepticons. Programat per transcórrer a la ciutat de Nova York i Perú, el nou film d’acció seguirà a Optimus Prime en la seva forma de robot G1 en els anys 90, ja que és nou a la terra.

Transformers: Rise of the Beasts està dirigit pel director de Creed II, Steven Caple Jr., a partir d’un guió escrit per Joby Harold. Els detalls sobre la seva trama i personatges es mantenen en secret, però s’espera que reprenguin els fils de la història establerts en el “reinici lleuger” de Bumblebee de 2018.

Els productors executius són Steven Spielberg, Brian Goldner, David Ellison, Dan Goldberg, Don Granger, Brian Oliver, Bradley J. Fischer i Valerii An, amb el director de Transformers Michael Bay, Tom DeSanto, Don Murphy, Lorenzo Di Bonaventura, Mark Vahradian i Duncan Henderson essent productors. És una producció de Skydance Media, eOne, Bay Films, Di Bonaventura Pictures i New Republic Pictures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada