Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 7 d’octubre del 2022

'The Super Mario Bros. Movie'.

Nintendo va prometre que durant el seu directe mostraria un tràiler de The Super Mario Bros. Movie, doncs aquest moment ha arribat. Després de presentar el seu primer cartell, ha estrenat també el seu primer tràiler, ensenyant als usuaris un primer cop d’ull a com sona el molt esperat Mario de Chris Pratt.

El tràiler comença amb les forces de Bowser abans de transferir-se a Mario. Toad i Luigi també fan acte de presència, però aquest últim no parla i com correspon, només crida.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

          

Si bé Nintendo i illumination havien mantingut en secret l’apariència actualitzada de Mario, les filtracions haurien espatllat sobtadament la sorpresa, donant un cop d’ull al fontaner i un cop d’ull a Peach.

El film tindrà les veus de Chris Pratt com a Mario, Anya Taylor-Joy com la Princesa Peach, Charlie Day com a Luigi, Jack Black com a Bowser, Keegan-Michael Key com a Toad, Seth Rogen com a Donkey Kong, Fred Armisen com a Cranky Kong, Kevin Michael Richardson coma Kamek i Sebastian Maniscalco com a Spike.

The Super Mario Bros. Movie, està dirigit per Aaron Horvath i Michael Jelenic (col·laboradors de Teen Titans Go! To the Movies) a partir d’un guió escrit per Matthew Fogel (The LEGO Movie 2: The Second Part, Minions: The Rise of Gru). Està produït per el fundador i CEO de illumination, Chris Meledandri, i la llegenda de Nintendo, Shigeru Miyamoto. Està cofinançat per Nintendo i Universal Pictures, els quals estrenaran el film a tot el món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada