Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 16 d’octubre del 2022

'The Exorcist'.


El cineasta David Gordon Green recentment ha acabat la trilogia en el gènere de terror amb el seu reboot de la franquícia Halloween. El pròxim projecte per al director serà The Exorcist, un film que Green no es veia realitzant-lo fins que li van oferir.

En declaracions a The Hollywood Reporter, Green va parlar sobre el pròxim film i va dir que en realitat estava considerant fer un projecte completament diferent abans de que Jason Blum de Blumhouse Productions li oferís l’oportunitat de dirigir un nou film de The Exorcist.

“Aquesta és la veritat”, va dir Green. “Si algú ha seguit la meva carrera, sempre m’interessen els girs a l’esquerra. Un cop em sento còmode, tinc que sortir d’allà i anar a realitzar quelcom que no sé i que és perillós i vulnerable. Això és el que realment m’atrau. Afortunadament, he pogut exercir això a través de molt de treball de comèdia de televisió i algunes altres coses que he pogut fer en projectes de terror. Però realment tenia la intenció de dir: “Faré una aturada en el terror”, tant com estimo el gènere. Sense dubte, ha estat bo per a mi des d’un punt de vista creatiu i financer, però era el moment de seguir endavant fins que la propietat perfecte i la idea perfecte succeïssin al mateix temps”.

Green va continuar parlant sobre el pròxim film, dient que encara està en desenvolupament i que també és “extraordinàriament diferent” de la franquícia de Hallwoeen.

“Llavors sí, estem desenvolupant The Exorcist, i Ellen Burstyn, juntament amb un repartiment increïble, s’està unit per això, amb un guió que m’emociona molt”, va declarar Green. “Tècnicament, és un film extraordinàriament diferent de Halloween. Suposo que està en el subgènere de terror, però dramàticament, l’estic abordant de manera molt acadèmica. Així que ja veurem. Reuneix a gran part del mateix equip en termes del nostre equip de maquillatge i efectes i el nostre director de fotografia, però al mateix temps, també estem duent un nou grup per a complementar i evolucionar de diferents maneres i assegurar-nos de que no es senti redundant o repetitiu”.

La trilogia de The Exorcist no està en desenvolupament com una nova versió. Més bé, serveix com una seqüela directa del film de terror original, que va ser adaptat de la novel·la de William Peter Blatty. Green dirigirà a partir d’un guió que està coescrivint amb Scott Teems, Danny McBride i Peter Sattler.

La guanyadora d’un Oscar Ellen Burstyn torna a la franquícia per als pròxims films, repetint el seu paper icònic com a Chris MacNeil durant més de 40 anys des de que el film original debutes l’any 1973, per el que va rebre una nominació al Oscar com a Millor Actriu. Al costat de Burstyn està la nominada al Oscar Leslie Odom Jr. (Hamilton, One Night in Miami) i la guanyadora d’un Emmy Ann Dowd (The Handmaid’s Tale).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada