Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 5 d’octubre del 2022

'Spawn'.


Segons The Hollywood Reporter, el reboot de Spawn de Todd McFarlane, que du molt de temps en desenvolupament, ha escollit oficialment a un trio de guionistes, compost per Scott Silver (Joker), Malcolm Spellman (The Falcon and the Winter Soldier) i el nouvingut Matthew Mixom. Els tres estan llestos per a escriure el nou guió del film de Blumhouse, que estarà protagonitzat per Jamie Foxx amb l’antiheroi titular.

“Vaig créixer a Berkeley, que és una ciutat dels còmics. El personatge de Spawn de Todd McFarlane sempre va ser un dels meus preferits: un superheroi negre que no era una merda, era genial i s’ocupava dels problemes moderns”, va dir Spellman en un comunicat. “Jo mateix, Matt Mixon i Scott Silver estem compromesos per honrar el que Todd va començar i el que Spawn és en essència, oferint quelcom que sigui rellevant i avantguardista i diferent de qualsevol altre film de superherois”.

El film de Spawn ha estat en desenvolupament des de 2015. El creador del còmic Todd McFarlane va estar prèviament adjunt per a dirigir el film. Tot i això, es va donar compte que potser no era la persona adequada per a dirigir el personatge preferit dels fans per a la gran pantalla.

“Si tenim a un actor de primera, productors de primera, guionistes de primera, llavors vols filmar per a directors de primera i directors de fotografia de primera?” McFarlane va compartir amb el mitjà. “La resposta és, ‘per descomptat’. Mantinguem l’impuls”.

A més de Jamie Foxx, Jeremy Renner també es va unir per a interpretar a Twitch des del 2018. Encara no està clar si Renner segueix essent part del projecte o no.

La seva primera aparició va ser l’any 1992 a Spawn #1, el personatge es va convertir ràpidament en el símbol dels còmics obscurs i brutals antiherois l’any 1990. Els seus poders de criatura del infern li permeten teletransportar-se, canviar de forma i utilitzar una infinitat d’armes (especialment cadenes) en combat. Spawn prèviament va fer el salt a la gran pantalla l’any 1997 amb Michael Jai White com a Al Simmons/Spawn, i després en la televisió com una mini sèrie animada de la HBO, titulada Todd McFarlane’s Spawn. El personatge va celebrar fa poc el seu 25è aniversari i arribarà a més de 300 números en algun moment del pròxim any, prenent el rècord de “Cerebus the Aardvark”, com el còmic independent més antic que mai s’ha publicat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada