Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 14 d’octubre del 2022

'The Naked Gun'.

Segons Variety, l’estrella de Taken, Liam Neeson, ha entrat en negociacions per al paper principal en la pròxima reinvenció moderna de Paramount Pictures del film de comèdia de la dècada dels 80’s The Naked Gun. El projecte prové de Seth MacFarlane i Akiva Schaffer, l’últim dels quals dirigeix.

Encara es mantenen en secret més detalls sobre el personatge de Neeson. Tot i això, a principis d’aquest any, Neeson havia insinuat prèviament sobre el projecte durant la seva entrevista amb Variety, en la que va revelar que MacFarlane li va preguntar si estava interessat a interpretar una nova versió de Frank Drebin, un personatge famós que va interpretar Leslie Nielsen.

“Bueno, m’interessa la comèdia”, va dir Neeson en l’anterior entrevista. “Seth MacFarlane es va apropar a mi potser, crec que Paramount Studios li va preguntar a Seth si estaria interessat en ressuscitar la sèrie Naked Gun o en forma de film basat a Naked Gun, així que em va preguntar si estava interessat en interpretar el personatge de Nielsen, unes grans sabates que omplir, pel que esperem que potser es reuneixin el pròxim any o en dos anys”.

El remake estarà dirigit i produït per Schaffer a partir d’un guió que ha coescrit amb Dan Gregor i Doug Mand. Els productors són MacFarlane i Erica Huggins.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada