Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 24 d’octubre del 2022

'Untitled Star Wars Film'.

S’està preparant un nou film de Star Wars, amb el prolífic escriptor Damon Lindelof coescrivint el guió i la cineasta Sharmeen Obaid-Chinoy dirigint, segons les informacions des de The Hollywood Reporter.

La participació de Lindelof en un film de Star Wars sempre ha estat un rumor durant molt de temps, i la participació de la directora de Ms. Marvel, Obaid-Chinoy, en un nou desenvolupament va ser notificat per primer cop el diumenge a la nit i a través de Deadline. Els representants de Lucasfilm i Obaid-Chinoy no van estar disponibles per a realitzar comentaris. No es sap tampoc amb qui està coescrivint el guió Lindelof.

Lindelof va saltar a la fama com a cocreador de la sèrie Lost i és una força notable en el món de la televisió amb crèdits en sèries com ara The Leftovers i Watchmen. En el món dels films, ha escrit diversos films de Star Trek, així com The Hunt de Universal.

Obaid-Chinoy ja està a bord de Disney com a directora de Marvel i Ms. Marvel a Disney+. Abans de la seva incursió en el UCM, va sorgir com a documentalista, convertint-se en la primera cineasta nascuda al Pakistan en guanyar un Oscar. Ella està al darrera de A Girl in the River: The Price of Forgiveness de 2015 i Saving Face de 2012. També està adjunta per a dirigir el projecte de Paramount protagonitzat per Will Smith, Brilliance.

El futur a la gran pantalla de Star Wars ha estat canviant durant diversos anys, amb Lucasfilm desenvolupant diveros films, inclòs un film amb la directora Patty Jenkins, Rogue Squadron, que s’havia d’estrenar al desembre d’aquest any, i ara ha quedat relegat a un segon pla. Altres projectes inclouen un film que estarà produït pel director de Marvel Studios, Kevin Feige i escrit per Micahel Waldron (Loki), mentre que el cineasta de Thor: Love and Thunder, Taika Waititi, va ser anunciat oficialment com a director del projecte al Maig de 2020, amb l’escriptora de 1917, Krysty Wilson-Cairns escrivint el guió. Waititi té ja un bagatge en el món de Star Wars, dirigint algun episodi de The Mandalorian i posant veu al droid IG-11.

Disney té dates fixades per a estrenes de films de Star Wars sense títol per al desembre de 2025 i desembre de 2027.

Quan Disney va comprar Lucasfilm l’any 2012, va traçar una línia per a estrenar un film de Star Wars als cinemes anualment. Va ser un augment significatiu per a la franquícia, que havia estrenat sols sis films entre 1977 i 2005. Després de que el problemàtic film Solo: A Star Wars Story va tenir un rendiment inferior al esperat l’any 2018, convertint-se en el primer film de Star Wars que perdia diners, el director executiu de Disney, Bob Iger, va admetre que havia estat “massa, massa ràpid”. Lucasfilm des de llavors va canviar d’estratègia cinematogràfica després de The Rise of Skywalker (2019) i es va centrar en el servei de streaming amb èxits com The Mandalorian per a Disney+.

Lucasfilm actualment té la ven rebuda sèrie de Star Wars, Andor a Disney+, amb altres en camí com ara la tercera temporada de The Mandalorian i la sèrie protagonitzada per Rosario Dawson, Ahsoka.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada