Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 24 d’octubre del 2022

'Prophet'.

L’escriptor Johnstad ha estat l’escollit per a escriure el guió de la pròxima adaptació cinematogràfica del còmic Prophet, segons The Hollywood reporter.

El film estarà protagonitzat per Jacke Gyllenhaal i estarà dirigit per Sam Hargrave, el director del exitós film d’acció Extraction. El treball de Johnstad en el gènere d’acció és notable, ja que Johnstad va escriure els guions de ambdós films de 300, així com Atomic Blonde de 2017 i Act of Valor de 2012.

Apareixent originalment en una edició de 1992 del còmic Youngblood, el personatge de Prophet, anomenat John Prophet, és un home pobre i sense llar que viu a la era de la Segona Guerra Mundial. És allà on s’ofereix com a voluntari per a participar en experiments mèdics d’un científic que viatja en el temps, el qual els seus resultats el converteixen en un súpersoldat.

Després de ser posat en hivernació, Prophet desperta en el futur. Image Comics va publicar un còmic de reactivació de Prophet l’any 2012, que va veure al personatge viatjar 10.000 anys cap al futur i viure en una ciutat alienígena. El personatge va ser creat per creador de Deadpool, Rob Liefeld, qui va crear Youngblood per a Image Comics després de la seva sortida de Marvel Comics als anys 90.

Segons ens informen també des de THR, Studio 8, que està treballant en l’adaptació, es centrarà en la història original del personatge, amb Prophet enterrat en un bombardeig i despertant 20 anys després, l’any 1965 en un nou món. Segons les informacions, el film es centrarà en l’intent de Prophet de mantenir-se allunyat dels agents del KGB que cerquen crear una nova línia de súpersoldats a partir de la seva sang.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada