Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 12 d’octubre del 2022

'Marvel Studios Films'.


L’aturada en sec de la producció del film de Blade, ha afectat a altres estrenes de Marvel Studios i el seu Univers Cinematogràfic. Començant per Fantastic Four que ha endarrerit la data de la seva estrena, programat per al 08 de Novembre de 2024 ara el film s’estrenarà el 14 de Febrer de 2025. El film estarà dirigit per Matt Shakman, però encara no s’ha anunciat cap càsting.


Tan mateix també s’ha endarrerit el film de Avengers: Secret Wars, el qual estava programat per al 07 de Novembre de 2025 ara s’estrenarà el 01 de Maig de 2026. El film que s’espera que tanqui la fase 6 del UCM, serà la sisena entrega dels films de Avengers. El film per ara no compte amb director, però si amb guionista Michael Waldron (Loki, Doctor Strange in the Multiverse of Madness).



Un altre que s’endarrereix degut a l’aturada de Blade és, Deadpool 3, que s’havia d’estrenar el 06 de Setembre de 2024 ara s’estrenarà dos mesos després, el 08 de Novembre de 2024. El film està essent escrit per Rhett Reese i Paul Wernick a partir d’un esborrany anterior del duo de Bob’s Burguers, Wendy Molyneux i Lizzie Molyneux-Loeglin. El president de Marvel Studios, també va assegurar prèviament als fans que seguirà essent un film amb classificació R, de la mateixa manera que els dos primers films, el que la convertirà en el primer film del estudi amb una classificació madura.


També degut a aquests canvis, Disney ha anunciat el canvi d’estrena de dos films de Marvel Studios que per ara no tenen títol. Un s’havia d’estrenar el 14 de Febrer de 2025, passarà a estrenar-se el 07 de Novembre de 2025. L’altre film sense títol que s’endarrereix estava programat per al 01 de Maig de 2026, per ara s’ha quedat sense data d’estrena.

El canvi ara deixa a Marvel Studios amb cinc films sense anunciar en lloc de les sis originals, tots els quals s’estrenaran entre 2025 i 2026. Si bé no hi ha informació concreta sobre quins seran aquests films, sabem que dos són els nous films de Avengers, The Kang Dynasty i Secret Wars, també s’estrenaran al 2025 i al 2026 i podrien marcar el començament d’una nova era per al Univers Cinematogràfic de Marvel.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada