Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 23 d’octubre del 2022

'The Conjuring 4'.


Ed i Lorraine Warren tornaran a la gran pantalla, ja que des de The Hollywood Reporter ens informen de que The Conjuring 4 està en desenvolupament amb David Leslie Johnson-McGoldrick llest per escriure el nou film.

Johnson-McGoldrick no és aliè al món de The Conjuring, ja que va escriure el segon film de la franquícia, així com The Conjuring: The Devil Made Me Do It de 2021, que va ser un èxit de la franquícia i va ser número 1 a la taquilla en la seva estrena. Johnson-McGoldrick també va escriure l’esperada seqüela de Aquaman, Aquaman and the Lost Kingdom.

The Conjuring 4 veurà als productors James Wan i Peter Safran, que han estat al darrera de tots els films de The Conjuring, tornar a la saga. També s’espera que les estrelles Patrick Wilson i Vera Farmiga, els quals interpreten als investigadors paranormals de la vida real Ed i Lorraine Warren, tornin per aquesta quarta entrega, tot i que fins la data encara no han arribat a cap acord.

El film original es va estrenar al 2013 i va ser un gran èxit, va recaptar $320.406.242 en tot el món i es va convertir ràpidament en un dels films de terror més rentables de la història. Des de llavors, la franquícia també ha pujat com l’escuma, amb uns guanys de $2.009.583.006 gràcies també als spin-off derivats del film principal: els tres films de Annabelle i The Nun, el qual aquest últim també ha iniciat rodatge de la segona entrega.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada