Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 14 d’octubre del 2022

'Sister Act 3'.

Sembla que Sister Act 3 avança a Disney+, amb el retorn de Whoopi Goldberg i que també han revelat el repartiment que esperen que s’encomani de l’esperit de la tan esperada seqüela. La guanyadora del Oscar reprèn el paper com la commovedora cantant Deloris Van Cartier, qui va entrar a protecció de testimonis com la germana Mary Clarence en el film original de 1992 i que va coprotagonitzar amb Kathy Najimy, Wendy Makkena, Jenifer Lewis, Maggie Smith i Harvey Keitel. Com es va anunciar l’any 2020, el productor Tyler Perry està donant suport a la seqüela 30 anys després de Sister Act 2: Back in the Habit de l’any 1993, que Disney va revelar que posarà al servei de streaming de Disney+.

Goldberg va confirmar que Sister Act 3 encara està succeint durant una aparició en Hell of A Week de Comedy Central amb el presentador Charlamagne Tha God, i va revelar que rebrà el guió a finals ’'aquest mes. “Tant de bo ho aconseguim i ho fem, més aviat que tard”, va dir Goldberg.



“Vull que tots vinguin. Vull que Lizzo entri, els vull tots”, va afegir Goldberg sobre el cantant i raper guanyador del premi Grammy “Truth Hurts” i “Aabout Damn Time”. “Vull a Nicki Minaj. Els vull a tots. Vull tantes persones que volguin divertir-se, perquè realment, desesperadament, necessito divertir-me”.

Reunida amb Goldberg a The View el passat mes, Lewis va dir que està llesta per a repetir el seu paper de Michelle. “Saps que encara farem aquest film”, li va dir Goldberg a Lewis. “Faig tot el que puc per a treballar amb ella, perquè e´s divertida”.

Hi ha hagut pocs avenços, des de que Disney va anunciar a Goldberg i Perry, que s’unirien per a aquesta tercera entrega l’any 2020. Però mentre va aparèixer a The View el passat mes de setembre, Perry va dir que el nou film finalment es movia “en la direcció correcte”.

“Em va agradar la idea de que vam fer que això succeís, però el sistema de Hollywood es mou una mica més lent del que m’agradaria”, va dir Perry. “Tenim un bon guió, hem tingut un gran començament, sols estem tractant de que tots es moguin en la direcció correcte per a que funcioni”.

          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada