Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 9 d’octubre del 2022

'In the Blink of an Eye'.

Des de que va estrenar la original Toy Story l’any 1995, Andrew Stanton ha dirigit, codirigit o coescrit diversos films de Pixar estimats. Però sembla a ser que està a punt de realitzar la “primera punyalada” en un film live-action des de que John Carter va arribar als cinemes al 2012. Des de The Hollywood Reporter ens informen de que Stanton ha signat per a dirigir In the Blink of an Eye, un pròxim film de ciència-ficció de Searchlight Pictures.

El guionista en ascens Colby Day ha escrit el guió del film, que es va guanyar un lloc en la Black List anual de 2017. Segons les informacions, la història s’inspira en els clàssics de ciència-ficció aclamats com 2001: A Space Odyssey i Interstellar, així com altres drames com Magnolia de Paul Thomas Anderson. Segons el resum oficial, el film “explorarà ni més ni menys que tota la història del món i abordarà la naturalesa de la vida, l’amor, l’esperança i la connexió, centrant-se en tres històries que es creuen entre si”.

Els crèdits com a director de Stanton per a Pixar inclouen A Bug’s Life, Finding Nemo, WALL·E i Finding Dory. També va coescriure els guions de Monster, Inc i els dos primers films de Toy Story. John Carter de Disney va marcar el seu primer cop dirigint un film live-action. Malauradament, el film va tenir crítiques regulars i també poc èxit a la taquilla.

Tot i la mala acollida de John Carter, Stanton no és va allunyar dels films live-action. En els últims anys, ha dirigit episodis de sèries de televisió com Stranger Things, Better Call Saul, Legion i For All Mankind. També va coescriure dos episodis de la sèrie Obi-Wan Kenobi de Lucasfilm.

Day és productor executiu de In the Blink of an Eye amb Jared Ian Goldman també bord com a productor. El vicepresident sènior de producció Taylor Friedman i l’executiva creativa Apolline Berty està supervisant el projecte per a Searchlight. El estudi encara no ha anunciat una data d’estrena per al film.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada