Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 4 d’octubre del 2022

'The Nun 2'.


Segons Deadline, l’alumne de American Horror Story, Taissa Farmiga, torna oficialment al univers The Conjuring per a reprendre el seu paper com la germana Irene a The Nun 2, un llarg desenvolupament de New Line Cinema. El film està programat per arribar als cinemes el 08 de setembre de 2023.

En el film de 2018, Farmiga va ser l’estrella principal al costat de Demian Bichir. Per al pròxim film, no està clar si tornarà a tenir un paper principal. A més d’ella, també s’ha confirmat que l’actriu de Euphoria, Storm Reid, s’ha sumat al repartiment del tan esperat drama de terror.

The Nun 2 estarà dirigit per Michael Chaves (The Curse of La Llorona, The Conjuring: The Devil Made Me Do It) a partir d’un guió escrit per Richard Naing i Ian Goldberg, basat en l’últim esborrany de Akela Cooper. Encara no hi ha més detalls sobre l’argument i els personatges de la seqüela.

El film està produït per James Wan i Peter Safran, amb Gary Dauberman i Michael Clear com a productors executius.

The Nun va estar protagonitzat per Demian Bichir, Taissa Farmiga, Jonas Bloquet i Bonnie Aarons. El film va ser un èxit de taquilla amb una recaptació mundial de $365.582.797 per a un pressupost de $22M, el que la va convertir en el film més taquiller de la franquícia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada