Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 21 d’octubre del 2022

'Maria'.

Des de THR, ens informen de que el director de Jackie and Spencer, Pablo Larraín, sembla disposat a continuar enfocant la seva lent en algunes de les dones més famoses de la història moderna, i ha trobat el seu pròxim tema en la soprano Maria Callas. El director xilè també a cercat un altre figura igualment coneguda per a interpretar el paper principal amb Angelina Jolie.

Segons la informació, Maria, basat en relats reals, explicarà la “història tumultuosa, bonica i tràgica” de la vida d’una de les millors cantants d’òpera del món, reviscuda i reinventada durant els seus últims dies en la dècada de 1970. La influent icona grega nascuda als Estats Units, un cop descrita com “la Biblia de la òpera” per Leonard Bernstein, també està vinculat a un altre dels films de Larraín, ja que va tenir una famosa història d’amor amb el magnat navilier grec Aristóteles Onassis, qui després es va casar amb Jackie Kennedy.

Escrit per el creador de Peaky Blinders, Steven Knight, qui es retroba amb Larraín després del llargmetratge anterior del director, Spencer, el film està produït per Juan de Dios Larraín per a Fabula Pictures, Lorenzo Mieli per a The Apartment Pictures, Fremantle Company i Jonas Dornbach per a Komlizen Film.

“Em prenc seriosament la responsabilitat per la vida i el llegat de Maria. Ho donaré tot per a encarar el desafiament”, va dir Jolie. “Pablo Larraín és un director al que admiro des de fa molt de temps. Tenir la oportunitat de explicar més de la història de Maria amb ell, i amb un guió de Steven Knight, és un somni”.

Larraín va afegir: “Tenir la oportunitat de combinar les meves dues passions més profundes i personals, el cinema i l’òpera, ha estat un somni molt esperat. Realitzar això amb Angelina, una artista summament valent i curiosa, és una oportunitat fascinant. Un veritable regal”.

Jolie es troba actualment en la postproducció del seu cinquè film com a directora, Without Blood, el primer sota un nou contracte de tres anys que va signar amb Fremantle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada