Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 13 d’octubre del 2022

'The Bastard Son & the Devil Himself'.

Netflix ha publicat el tràiler oficial de The Bastard Son & the Devil Himself, la pròxima adaptació de la trilogia de novel·les de fantasia de Sally Green, Half Bad. La sèrie estarà disponible a partir del 28 d’octubre.

El tràiler presenta a Marcus Edge, un adolescent que és el fill il·legítim de la bruixa més perillosa. Degut a una profecia sobre que ell està destinat a ser el que mati al seu pare, es dóna a la fuga per a escapar de les bruixes que intenten atrapar-lo.

The Bastard Son & the Devil Himself està creat i escrit per Joe Barton (The Lazarus Project, Giri/Haji). És una història sobre la voluntat indomable de sobreviure i desafiar les probabilitats.

          

“Nathan, de setze anys, és el fill il·legítim de la bruixa més perillosa del món”, diu la sinopsis. “Per por a seguir els passos del seu pare, Nathan és supervisat de prop durant la seva infància. A mesura que els límits entre lo “bo” i lo “dolent” es dissolen, Nathan, juntament amb la trapella Annalise i el carismàtic Gabriel, aviat descobriran qui és realment”.

Està protagonitzat per Jay Lycurgo (Titans, The Batman), Nadia Parkes (Starstruck), Emilien Vekemans (Transferts), Isobel Jesper Jones, Paul Ready (Motherland), David Gyasi (Carnival Row), Kerry Fox (Conversations with Friends), Liz White (Unforgotten), Karen Connell (Vikings), Fehinti Balogun (I May Destroy You), Misia Butler (Kiss Me First) i Roísín Murphy.

The Bastard Son & the Devil Himself compte amb una partitura completament nova creada pel grup de pop britànic Let’s Eat Grandma. Compte amb la producció executiva de Andy Serkis, Jonathan Cavendish, Joe Barton, Colm McCarthy, Will Tennant i Phil Robertson.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada