Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 20 d’octubre del 2022

'Agatha: Coven of Chaos'.


Durant una entrevista recent en el Chicago Film Festival, Kathryn Hahn va oferir una breu actualització sobre la pròxima sèrie de Disney+ de Marvel Studios, Agatha: Coven of Chaos. Mentre expressava el seu entusiasme pel tan esperat projecte, Hahn va confirmar que actualment planegen començar la producció a finals del mes de novembre.

Agatha: Coven of Chaos (anteriorment titulada House of Harkness) es va anunciar oficialment duran el Disney Day de 2021. Comptarà amb el retorn de Kathryn Hahn mentre repeteix el seu paper de WandaVision com a Agatha Harkness, qui va ser una de les antagonistes de la sèrie protagonitzada per Elisabeth Olsen i és qui va revelar l’autèntic potencial de Wanda com a Bruixa Escarlata. Per la seva actuació preferida dels fans, va obtenir una nominació al Emmy a la Millor Actriu de Repartiment.

A més de Hahn, l’únic membre del repartiment confirmat és Emma Caulfield Ford, qui va aparèixer anteriorment a WandaVision com una de les veïnes de Wanda, Dottie.

El projecte prové del escriptor principal Jac Shaeffer, qui també n’és el productor executiu al costat de Kevin Feige. Es confirma que es part de la Fase 5 del Univers Cinematogràfic Marvel. S’espera que Agatha: Coven of Chaos s’estreni l’hivern de 2023.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada