Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 11 d’octubre del 2022

'M3GAN'.

Universal Pictures ha publicat l’avanç oficial de M3GAN, el pròxim thriller de terror de Blumhouse, que prové del creador del univers The Conjuring, James Wan. El film està programat per a fer el seu debut el pròxim 13 de Gener.

El tràiler de M3GAN presenta a una nena que acaba de perdre als seus pares en un accident automobilístic, el que comporta que la seva tia Gemma, que no estava preparada, es converteixi en la seva tutora. En un intent per animar-la, Gemma li presenta a una nina realista avançada que està programada per a protegir-la costi el que costi.

          

          


M3GAN està dirigit per Gerard Johnstone (Housebound) a partir d’un guió escrit per Akela Cooper (Malignant, The Nun 2) basat en una història de Akela Cooper i James Wan. El film està protagonitzat per Allison Williams, Violet McGraw, Ronny Chieng, Brian Jordan Alvarez, Lori Dungey i Stephane Garneau-Monten.

M3GAN és una meravella de la intel·ligència artificial, una nina realista programada per a ser la millor companya d’un nen i la millor aliada dels pares”, diu la sinopsis. “Dissenyat per la brillant robòtica de la companyia de joguets Gemma, M3GAN pot escoltar, mirar i aprendre mentre es converteix en amiga i mestre, companya de jocs i protectora, per al nen al que està unit”.

Quan Gemma de sobte es converteix en la cuidadora de la seva neboda orfe de 8 anys, Cady (Violet McGraw). Gemma no està segura ni preparada per a ser mare. Sota una immensa pressió en el treball, Gemma decideix emparellar el seu prototip M3GAN amb Cady en un intent de resoldre ambdós problemes, una decisió que tindrà conseqüències inimaginables”.

El film està produït per Wan i Jason Blum. Esl productors executius són Williams, Mark Katchur, Ryan Turek, Michael Clear, Judson Scott, Adam Hendricks i Greg Gilreath.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada