Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 27 d’octubre del 2022

'Arkham Asylum'.


Un altre dels spin-off planificats de The Batman, centrat en l’icònic Arkham Asylum, ha trobat el seu showrunner, des de Variety informant que el cineasta Antonio Campos està a bord del projecte.

Les informacions també parlen que Campos dirigirà i en serà el showrunner i productor executiu de la sèrie quan finalment comenci la producció. L’última advertència és una mica important, ja que Campos és ara el tercer escriptor incorporat al projecte de DC des del seu anunci al Juliol de 2020. Des de llavors, la sèrie s’ha transformat d’una sèrie dramàtica sobre el funcionament intern del Departament de Policia de Gotham City a una sèrie basada en Arkham Asylum.

Abans de que Campos s’unís a la sèrie, Terence Winter i Joe Barton estaven llestos per a escriure la sèrie, Winter se’n va anar per diferències creatives i Barton, que s’havia unit després de Winter, també va marxar. Tot i això, Campos té una història amb HBO, ja que, va escriure, dirigir i executar l’aclamada sèrie criminal limitada, per la critica, The Staircase de HBO Max.

El spin-off de Arkham està essent produït per Reeves a través de la seva productora 6th & Idaho com a part del acord general amb Warner Bros. Television Group, en virtud del qual ajudarà a desenvolupar i produir diverses sèries en les diverses plataformes de WarnerMedia, inclòs el nou servei de streaming de HBO Max.

El pròxim projecte no és l’únic spin-off de The Batman en el que Reeves està treballant actualment, ja que també està desenvolupant una sèrie de El Pingüí, que estarà protagonitzat per Colin Farrell mentre repeteix el seu paper de Oswald Cobblepot.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada