Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 28 d’octubre del 2022

'Heads of State'.

Ilya Naishuller, qui va dirigir l’èxit sorpresa Nobody, ha trobat el seu pròxim film d’acció. Notícia des de THR.

El director nascut a Rússia s’ha embarcat en un nou projecte, Heads of State, una comèdia d’acció de Amazon Studios i que estarà protagonitzat per John Cena i Idris Elba. El servei de streaming ha reprès el projecte que va presentar en una competició a Zoom l’octubre de 2020.

Peter Safran, qui va ser anunciat com a copresident i codirector executiu de DC Studios el dimarts passat, i John Rickard està produint a través de The Safran Company.

Els detalls del argument es mantenen en secret, però el projecte es descriu com “Air Force One es troba amb Midnight Run”, centrat en una parella que no coincideix que està per damunt dels seus caps en una situació d’alt risc.

Harrison Query, el versàtil escriptor que recentment ha creat el projecte de terror My Wife and I Bought a Ranch, va escriure el guió inicial. Josh Appelbaum i André Nemec, el duo potent que va treballar en el reboot de Beverly Hills Cop recentment acabat, han escrit l’esborrany més recent.

Naishuller va causar sensació a Hardcore Henry, amb el film d’acció independent rus que explicava la història des d’un punt de vista en primera persona. Va ser estrenat als cinemes als EE.UU. per STX.

L’últim film realitzat del cineasta és Nobody, protagonitzat per Bob Odenkirk com un pare tímid que revela el seu passat secret després que entressin a robar a casa seva. El film va resultar ser un èxit tan per al públic com per la crítica quan es va estrenar el 2021.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada