Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 4 d’octubre del 2022

'James Bond'.


Si bé encara, no ha sortit cap informació pel que fa al film número 26 de la franquícia James Bond, ni qui en serà el substitut de Daniel Craig, un dels productors darrera dels films ha revelat recentment que el personatge no serà un actor més jove.

El veterà productor de James Bond, Michael G. Wilson, va parlar recentment en un esdeveniment ‘In Conversation’ en el British Film Institute de Londres per a celebrar els 60 anys de James Bond i va dir que els actors més joves estan fora de la competència quan es tracte de ser el pròxim James Bond.

“Hem intentat mirar a les persones més joves en el passat”, va dir Wilson (a través de Deadline). “Però tractar de visualitzar-ho no funciona. Recorda, Bond ja és un veterà. Ha tingut quelcom d’experiència. És una persona que ha passat per guerres, per dir-ho d’alguna manera. Provablement ha estat en el SAS o quelcom així. Ell no és un noi de l’escola de secundaria que pots portar i començar. És per això que funciona per a un noi d’uns trenta anys”.

Si bé no és la notícia més sorprenent, la declaració sembla eliminar un munt d’opcions populars dels fans per al paper principal, inclòs Tom Holland. L’actor de Spider-Man va revelar a principis d’aquest any que en realitat li havia proposat un film de James Bond a Sony, i no ha estat cap secret que volia el paper.

Després de la sortida de Craig del personatge amb No Time To Die el passat 2021, l’estat del pròxim film de 007, així de qui interpretarà al personatge de James Bond, ha estat objecte de fortes especulacions. Amb aquesta nova informació, sembla que els fans tindran més temps per a fer teories sobre qui hauria d’interpretar al personatge mentre els que estan al darrera de les càmeres continuen treballant per a entregar la versió més nova del icònic agent secret.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada