Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 7 d’octubre del 2022

'The Penguin'.


Abans de que arribi The Batman 2, els fans de DC tronaran a visitar la bruta visió de Gotham City de Matt Reeves en una sèrie independent centrada en el Pingüí de Colin Farrell. Segons les informacions, la sèrie examinarà l’ascens al poder de Oswald Cobblepot, amb Farrell reprenent el seu paper de The Batman. Ara sembla que els productors han reclutat a un director capaç que sap un parell de coses sobre drames criminals. Segons DiscussingFilm, Craig Zobel està en converses per a dirigir diversos episodis de The Penguin per a HBO Max.

El treball de Zobel com a director i un dels productors executius darrera de Mare of Easttown de HBO li va valer dues nominacions en els premis Emmy del any passat. La seva relació amb la cadena s’estén a dues altres sèries de HBO, amb crèdits de director a The Leftovers i Westworld. Zobel també té algunes acreditacions de característiques impressionants al seu nom, que inclouen Compliance (que també va escriure) i Z for Zachariah. Recentment ha dirigit The Hunt, que va arribar als cinemes al 2020.

Els productors de The Penguin esperen començar la producció de la sèrie a principis de 2023. Però en aquest moment, Zobel està mirant la seva agenda per a veure quants episodis pot dirigir quan comenci la filmació. Un cop signi el seu contracte, també en serà productor executiu de la sèrie amb Reeves i Dylan Clark. A més d’encapçalar el spin-off, Farrell també en serà productor executiu.

El spin-off amb el personatge de Farrell ha estat en procés durant més d’un any. Tot i això, HBO Max no ha anunciat una comanda de la sèrie fins el mes de març passat, menys d’una setmana després de que The Batman hagués arribat als cinemes. Lauren LeFranc (Agents of S.H.I.E.L.D) encapçala el projecte com a showrunner i productora executiva. La seva sèrie és també un dels dos “fillols” de Batman actualment en desenvolupament per a la petita pantalla. Segons les informacions, l’altre sèrie es centrarà en Arkham Asylum.

HBO Max no ha anunciat una data d’estrena per a The Penguin. Però si comença a filmar-se el pròxim any, sembla provable que s’estreni al 2024.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada